Международно туристическо изложение International Tourism and Travel Exhibition в гр. Алжир, Алжир в периода 30 май – 02 юни 2024

30.05.2024

 

International Tourism and Travel  Exhibition е доказано най-голямото и популярно туристическо събитие в Северна Африка, с основен фокус върху популяризирането на туристическа дестинация Алжир.

International Tourism and Travel  Exhibition се провежда ежегодно като привлича посетители и участници от над 25 държави. Миналогодишното издание е посетено от над 80 000 посетители, а участващите компании и фирми са били над 300.

В рамките на изложението професионалисти в туристическия бранш, като хотелиери, ресторантьори, представители на туристически агенции и транспорти фирми ще вземат участие в един форум, на който ще могат да представят своите продукти и услуги, чрез провеждането на професионални B2B срещи, като по този начин ще могат да представят възможностите за практикуване на различни видове туризъм в Алжир, както и да създадат нови бизнес възможности и да се осъществят реални продажби.

 

За контакт:

е-mail: contact@sitev.dz

website: https://sitev.dz/en/home/